LISA GRELSSON WIIK

Grafisk formgivare, illustratör och konstnär

Jag jobbar som grafisk formgivare och har över tio års erfarenhet som designer. Jag har stor bredd och kunskap inom allt från varumärkesidentitet, tryckdesign till webbprojekt och samarbetar med reklambyråer och företag runt om i Sverige med utgångspunkt i Hälsingland.

Jag får idéer att komma till liv.

En stark identitet och en professionell hemsida kan vara avgörande för ditt företags framgång. Jag erbjuder tjänster inom grafisk formgivning, webbdesign, illustration och foto till företag som vill bygga ett starkt varumärke, attrahera rätt målgrupper och öka sin försäljning.

Vill du veta hur jag kan få dina idéer att komma till liv? Läs mer om mina tjänster nedan.

 

GRAFISK IDENTITET

Om ditt varumärke vore en roman så är logotypen bara första kapitlet.

Grafisk profil

Logotyp

Grafisk manual

Grafiska element

Ikonspråk

Illustration

Mönster

Typsnitt

Färgpalett

En visuell identitet uttrycker det ord inte kan och omfattar allt från logotyp, typsnitt, färger, ikoner, bilder, mönster och andra grafiska element. En stark identitet skapar inte bara igenkänning, den berättar din historia, ger förtroende och hjälper din publik att se sig själv i ditt varumärke.

     Oavsett om du bara vill ha en logotyp eller en hel grafisk identitet så är jag här för att hjälpa dig. Utifrån dina kärnvärden och din målgrupp utformar vi en identitet som inte bara är en stark estetisk grund, utan som effektivt kommunicerar ditt varumärkes budskap och positionera dig rätt på marknaden. Att ta reda på tidsåtgång och pris är som att berätta hur långt ett snöre är. Allt beror på identitetens omfattning. Kontakta mig för offert.

WEBBDESIGN

Det är dags att ditt hörn på webben känns levande.

Är du trött på din föråldrade DIY-webbplats och längtar efter något som känns som du? Du förtjänar en professionell webbplats som fungerar för dig, som hjälper din verksamhet att växa och ska fungera som din bästa anställd.

     Jag fokuserar på grafisk design och innehåll mer än på programmering och kodning. Därför använder jag i huvudsak professionella publiceringssystem som Wix, Squarespace och Wordpress vid skapandet av hemsidor. Att ta reda på tidsåtgång och pris för att skapa en hemsida är som att berätta hur långt ett snöre är. Allt beror på hemsidans omfattning. Kontakta mig för offert.

wix black.png
squarespace-logo-tertiary-black.png
WordPress-logotype-simplified.png

Webbdesign

E-handel

Webbhotell

Domän

UX / UI

Mobilanpassning

Publiceringsverktyg
Sökmotoroptimering

Funktioner och tillägg

SSL-certifikat

webbdesign_animerad.gif
trycksak_animerad.gif

TRYCKSAKER OCH SÄLJMATERIAL

Print is not dead.

Kontorstrycksaker

Förpackningar

Presentationer

Skylt och dekor

Flyer och broschyr

Säljmaterial

Årsredovisning

Katalog

Expo

Även om världen blir allt mer digitaliserad så finns det fortfarande ett behov av att producera trycksaker, så som visitkort, broschyrer, flyers, affischer, inbjudningar, exponeringsmaterial till mässor, skyltar, kataloger och årsredovisningar etc.

     Jag har lång erfarenhet av stora och små trycksaksproduktioner och hjälper dig att ta fram de trycksaker du behöver, oavsett om de ska skickas till tryck eller om de ska publiceras digitalt. Jag garanterar leveranstrygghet och sköter allt från idé och skiss till färdig levererad produkt.

ILLUSTRATION

Förstärk ditt budskap med en illustration.

Ett bra sätt att kommunicera ett budskap till sina kunder är genom illustrationer, det både lättar upp en text men gör också innehållet lättare att ta till sig. En illustration har också den exklusiva möjligheten att visa något som inte går att fota, skapa unika uttryck och fånga den där unika känslan som lyfter ert varumärke eller budskap.‍

    Jag hjälper dig att fram illustrationer till kampanjer, ikoner till hemsidan, informationsgrafik till presentationen eller varför inte en handmålad illustration till ditt säljmaterial. Oavsett vad du är i behov av så har jag stor erfarenhet av att illustrera både digitalt och för hand.

 

Handmålad illustration

Grafisk illustration

Teknisk illustration

Informationsgrafik

Ikoner och symboler

Mönster

11-01.png
11-14.png

FOTOGRAFERING

Professionella bilder ger ett professionellt intryck.

Produktbilder

Stämningsbilder

Personalbilder

Lokalbilder

Verksamhetsbilder

Presentera ditt företag med bilder av hög kvalité. Med bra bilder lyfter du din kommunikation på ett ovärderligt sätt, skapa rätt stämning och tonsätta ditt varumärke och budskap.

    Jag kan hjälpa dig med allt från bilder till  personal, hemsida, lokaler, produkter eller redaktionellt material. Du kan sedan använda bilderna till hemsidan, annonsering och presentationsmaterial etc.

Rityta 6.png

Redo att förverkliga din idé?

Jag börjar alltid varje uppdrag med ett förutsättningslöst möte där vi tillsammans kommer fram till upplägg och innehåll.

Jag har arbetat med yogainstruktörer, hälsocoacher, transportföretag, regioner, kommuner, högskolor, livsmedelsproducenter, bostads- och fastighetsföretag och mer. Oavsett vilken stil du är ute efter så levererar jag alltid design med kvalité och känsla. Utforska mina tidigare arbeten via länken nedan.

"Lisa är proffsig, lätt och trevlig att arbeta tillsammans med. Hennes arbete lyser av hennes förmåga att förmedla både kvalitét och känsla, en oslagbar kombination."

MARIT ANNE OCH EVA-LENA, YOGAHUSET I FALUN