top of page

Design med kvalité och känsla

Jag erbjuder tjänster inom grafisk formgivning, webbdesign, illustration och foto till företag som förstår kraften bakom en bra designlösning.

portfolio-2020-lottaboden-hemsida_v1.png

”Lisa gjorde ett fantastiskt arbete med att hitta essensen i vårt företag. Hon lyssnade in oss och våra kunder och skapade en profil vi kände oss 100% hemma i.”

Marit Anne och Eva-Lena, Yogahuset i Falun

djurporträtt_safira_lisa grelsson wiik.p

En unik och personlig gåva

Ett djurporträtt är en unik och personlig gåva som du kan ge till dig själv eller ge bort till någon du tycker om. Det är en gåva som garanterat kommer uppskattas och passar utmärkt till julklapp, födelsedagspresent, studentpresent eller bröllopsgåva. Porträtten målas med akrylfärg på canvasduk.

mockup_scen_3_v2_v2.png

Vilket landskap finns i ditt hjärta?

Med kärlek till Sveriges vilda natur och djur, har jag illustrerat några av Sveriges landskap och dess landskapsdjur. En poster som påminner dig om den plats du håller nära ditt hjärta.

"Målandet är ett naturligt uttrycksmedel där känslor och tankar förenas i en helande process."

I ateljén skapar jag främst konst med akryl, sand, akvarell och bläck. Mina tavlor inspireras mycket utav djur och natur, samt det spirituella och existentiella. Att måla stimulerar mitt själsliga växande och gör varje tavla unik.

Nyheter i ateljén

En uppskattad present

"Han blev jätteglad och fascinerad över hur jäkla bra du målat! Underbar känsla att få ge bort en så personlig och uppskattad present"

Elin

Den är så vacker

”Så det är du som har målat tavlan på min häst! Den är så vacker och jag grät när jag tog emot den! Tusen tack för att du fångade min vackra häst på canvas, du är grymt duktig!”

Julia

Vilken otrolig gåva

"Vilken otrolig gåva att få av min älskade Minnie. Du har verkligen fångat hennes blick. Älskar den! Har satt tavlan så man ser den direkt när man kommer hem."

Petter

Lyft rummet med en väggmålning

Väggmålningar tillför en härlig personlig prägel till ett rum. Jag målar det mesta, allt från jaktmotiv, hundporträtt, personporträtt, landskap och mönster på murstockar, spishällar, väggar och fasader. Lyft en tom vägg där hemma med något unikt.

hemsida_murstock_bild_v2.png
bottom of page